Winkel

In mijn winkel in Posterholt vind je een gevarieerd aanbod van handgemaakte cadeaus, uniek serviesgoed en mooie decoratieve producten voor in huis en in de tuin. Het assortiment is onlangs uitgebreid met o.a. prachtige sjaals, kaarsen en lekkere geurtjes voor in huis. Ook verkoop ik diverse soorten klei, mooie glazuren en boetseergereedschap. Of kies een cadeaubon: leuk om te geven!

De winkel is elke zaterdag geopend van 10.30 – 16.30 uur. Check de nieuwspagina  voor eventuele aangepaste openingstijden.

Mooie cadeaus

Op zoek naar een handgemaakt cadeau? Dan zit je goed bij Klei en co. Er is altijd wel iets dat je mooi vindt. Een cadeaubon is ook een optie! Klik verder voor meer informatie. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen voor een persoonlijk cadeau in opdracht.

> Lees verder

Te koop bij Klei en co

Bekijk de verkooppagina voor een selectie van het actuele aanbod van Klei en co: wat staat er te koop? Mooie drinkbekers, kommen, vazen, cadeautjes en meer. Zie je iets leuks? Neem dan contact met me op. Dan bespreken we samen hoe het item in jouw bezit komt.

> Lees verder

DIY glazuurpakkertjes

DIY staat voor Do It Yourself. In mijn winkel kun je doe-het-zelf glazuurpakketjes kopen. In een pakketje zit alles dat je nodig hebt om thuis een werkstuk te glazuren: een blanco werkstuk, materialen, verschillende kleuren glazuur en een duidelijke instructie. Leuk voor jong en oud!

> Lees verder

Glazuren en engobes

In mijn winkel in Posterholt vind je mooie glazuren en engobes. Ik ben leverancier van Botz- en Mayco-glazuren. Ook verkoop ik huisgemaakte engobes. Neem contact op voor informatie over het aanbod. Als een glazuur/engobe niet op voorraad is, kan ik het product misschien bestellen.

Klei en materialen

Materialen voor een goede basis: diverse soorten klei, penselen en een klein gamma boetseergereedschap. Bekijk het actuele aanbod in mijn winkel in Posterholt of neem contact op voor informatie over het assortiment. En ben je op zoek naar iets specifieks? Dan kan ik het misschien voor je bestellen.

Nieuwe workshops in 2024: meld je nu aan! Lees verder voor informatie over de thema's en werkstukken die we gaan maken.

X