Vrije plaatsen in het atelier tijdens de zomerperiode

Tijdens de zomermaanden zijn er op verschillende dagen een aantal plaatsen beschikbaar in het atelier. Zie het onderstaande overzicht voor de beschikbare datums en dagdelen. 

Heb je interesse om in deze periode naar het atelier te komen? Dat kan! Ik bied daarvoor een speciale 5-strippenkaart aan, die gebruikt kan worden op 5 aaneengesloten datums. 

Lees verder onder het overzicht voor meer informatie.


Goed om te weten
Deze 5-strippenkaart is alleen tijdens deze zomerperiode geldig. Mocht je een keer niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je die les binnen deze zomerperiode inhalen op een andere datum of dagdeel uit het overzicht.

Tarieven
Deze zomerstrippenkaart van 5 lessen kost € 150,-. Dit is inclusief 1 ‘brood’ klei, glazuur en stookkosten. Mocht je daarnaast nog extra klei nodig hebben en/of extra gebruik maken van glazuur- en stookservice, dan wordt dat apart erbij berekend.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door mij een mail te sturen via anneke@kleienco.nl. Vermeld hierbij de gewenste data/dagdelen en je contactgegevens. Ik probeer het bovenstaande overzicht van vrije plaatsen zo actueel mogelijk te houden. Het kan echter zijn dat iemand zich inschrijft en ik nog bezig ben om dat te verwerken. Daarom is je inschrijving pas definitief zodra ik je een bevestiging heb gestuurd.

Contact
Heb je vragen? Neem dan contact met me op via +31 (0)6 16 51 20 36 of anneke@kleienco.nl.

Graag tot ziens in het atelier!

Hartelijke groet,

Anneke

• Aangepaste openingstijden op zaterdag 13 juli: de winkel is die dag open van 10-13 uur.
• Verder kun je je nog aanmelden voor diverse (thema)workshops die de komende maanden gepland zijn! Lees verder voor meer info.

X