Kerstmarkt gemeente Roerdalen

Beste medewerker van gemeente Roerdalen,

Welkom, leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Gemeente Roerdalen organiseert binnenkort een gezellige kerstmarkt voor medewerkers. Klei en co is dan een van de lokale ondernemingen waarbij je jouw geschenkvoucher kunt inwisselen voor mooie (handgemaakte) producten en cadeaus.

Aanbod tijdens de kerstmarkt

Voor de kerstmarkt heb ik een veelzijdig assortiment voorbereid. In mijn kraam vind je bijvoorbeeld:

  • Mooie kaarsen, theelichten en geurblokjes, om het thuis gezellig te maken.
  • Handgemaakte mokken, kommen en schaaltjes, ideaal voor het kerstdiner of bij de borrel.
  • Warme en zachte sjaals in allerlei kleuren en motieven.
  • Vaasjes en stekpotjes, voor de plantenliefhebbers.
  • ‘Glökskes’, geluksamuletten op basis van gelukssymbolen of sterrenbeelden. Verpakt in mooie doosjes, inclusief uitleg over de betekenis van het gekozen symbool. Erg leuk als (kerst)cadeau!
  • Cadeaubonnen, op een later moment in te wisselen in de winkel van Klei en co.

Wil je de onderstaande foto’s groter, of een voor een bekijken? Klik dan op een foto om hem te vergroten, en gebruik de pijltjes om naar de volgende foto te gaan.

Over Klei en co

Mijn naam is Anneke Ver. Ik ben de eigenaresse van Klei en co, een keramiekatelier en (cadeau)winkel in Posterholt. In mijn atelier geef ik al jaren met veel plezier lessen aan cursisten en verzorg ik workshops voor bijvoorbeeld kinderfeestjes en teamuitjes. Daarnaast heb ik een winkel met een gevarieerd aanbod van o.a. handgemaakte cadeaus, uniek serviesgoed, mooie decoratieve producten voor in huis of in de tuin, maar ook glazuren en materialen. Sinds kort heb ik mijn assortiment uitgebreid met prachtige sjaals, kaarsen en lekkere geurtjes voor in huis.

Graag tot ziens tijdens de kerstmarkt, ik heb er zin in!

Gezellige groetjes,

Anneke